Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă și-a cuplat fiica de 8 ani cu un blogger de 13 ani. Cei doi se sărută și locuiesc împreună
WhatsApp
O mamă și-a cuplat fiica de 8 ani, model, cu un blogger de 13 ani. Milana și Pașa, din Ucraina, sunt împreună de o lună și își arată relația serioasă. Fata s-a mutat la băiat, desigur cu permisiunea mamei sale.  
Milana si Pasa

Modelul de 8 ani din Kiev, Milana Makhanets, și un blogger în vârstă de 13 ani, Pașa Pai, povestesc că au o relație, locuiesc împreună și fac sesiuni foto comune. Textele care însoțesc imaginile sunt destul de provocatoare. De exemplu: „Pune-mi o întrebare: tu și Pașa dormiți împreună?”. Acum, despre cei doi discută tot internetul, iar generația mai în vârstă este indignată, deoarece copiii afișază adesea îmbrățișări și sărutări sincere pe internet.

Mama fetei își susține pe deplin fiica. Daria susține că nimeni nu i-a forțat pe copii să simuleze o relație și chiar sunt îndrăgostiți. Mama afirmă, de asemenea, că „aceasta este viața lor și ei își vor da seama singuri”, scrie focus.ua.

Pe lângă comentariile negatve, oamenii fac apel la decăderea mamei Milanei din drepturile părintești. Societatea civilă și unii politicienți, inclusiv comisarul președintelui Ucrainei pentru drepturile copilului Mykola Kuleba, s-au adresat deja biroului procurorului general, Ministerului Afacerilor Interne și poliției cibernetice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel