Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă româncă, de 83 de ani, bătută de fiul ei, căzut în patima alcoolului
WhatsApp
Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată, pe 31 octombrie, ora 18.23, prin 112, cu privire la faptul că un vecin și-a agresat fizic mama, în vârstă de 83 de ani. 
O mamă de 83 de ani, bătută de fiul ei, căzut în patima alcoolului

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie găsit-o pe Leontina H, de 83 de anim, care le-a spus oamenilor legii că, în jurul orei 18.00, fiul ei,  Mihai Hlade, de 54 de ani, cu care locuiește, în urma consumului de băuturi alcoolice și a lovit-o cu palma peste cap, fără a avea un motiv anume.

La fața locului a fost identificat și agresorul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă era cooperant și nu se manifesta violent în niciun fel, scrie  ziardesuceava.ro 

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că nu există risc iminent asupra vieții și integrității acesteia și nu există condiții pentru a fi emis ordin de protecție provizoriu față de acesta. Leontina H. nu a dorit să depună plângere împotriva fiului ei pentru infracțiunea de violență în familie și nu a vrut să fie consultată de către un echipaj medical sau să meargă la spital. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

 

Italia. Român orbit de furie: Și-a atacat mama cu o bâtă, apoi l-a sechestrat pe bătrânul pe care îl îngrijea

 

Carabinierii de la stația Magliano Sabina au denunțat un bărbat român, de 28 de ani, la Procuratura din Rieti, acuzat de pentru violență domestică gravă, după ce și-a atacat mama dar și pe bătrânul pe care femeia îl îngrijea.

Centrul Operativ Poggio Mirteto a activat intervenția imediată a carabinierilor, după ce a primit o solicitare de ajutor din partea unei românce. Aceasta a fost agresată și amenințată chiar de fiul ei. Faptele s-au petrecut în timp ce femeia acorda îngrijiri la domiciliu unui bătrân din Magliano, pentru care lucra.

În timpul unei discuții aprinse, izbucnite din motive minore, tânărul a obligat-o pe mama sa, în vârstă de 50 de ani, și pe bărbatul pe care femeia îl îngrijea, să rămână în casă împotriva voinței lor, amenințându-i cu o bâtă, scrie rietinvetrina.it.

Tânărul, care este deja cunoscut de poliție cu antecedente, a renunțat la intențiile sale doar după intervenției militarilor de la Unitatea Radiomobilă din Poggio Mirteto și de la postul Configni, care au reușit să-l oprească. Astfel că infracțiunea nu a avut consecințe mai grave. Bâta cu care infractorul și-a amenințat mama a fost confiscată de carabinieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel