Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mamă a petrecut șase zile în continuu, uitând că a lăsat un copil în casă. Fetița de doi ani a murit de foame
WhatsApp
O tânără  mamă a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce și-a lăsat copilul singur acasă pentru șase zile, timp în care ea a petrecut cu prietenii, potrivit BBC. Fetița de nici doi ani a murit de foame.
O mamă a petrecut șase zile în continuu, uitând că are un copil. Fetița de doi ani a murit de foame

Verphy Kudi a fost acuzată de uciderea fiicei sale, în vârstă de un an și 8 luni, după ce a a lăsat-o singură în apartamentul ei din Brighton. Evenimentul a avut loc în decembrie 2019, când tânăra mamă, care avea atunci 18 ani, și-a sărbătorit ziua de naștere, călătorind la Londra și Coventry, precum o adolescentă fără griji, notează Lewes Crown Court.

În urma imaginilor de pe camerele de supraveghere din preajma apartamentului, procuropii au stabilit că Asiah a fost lăsată singură în casă timp de 5 zile, 21 de ore și 58 de minute. Când a ajuns acasă, după lunga petrecere, Kudi a sunat la urgență, declarând că „bebelușul ei nu se trezește“. Personalul de pe ambulanță a găsit-o pe tânără „incoerentă, abătută și complet zăpăcită”. Paramedicii au constatat că fetița nu mai respira, așa că au dus-o la spital, unde a fost declarat decesul. Ulterior, a fost stabilită și cauza morții: înfometare, răceală, dezhidratare severă și numeroase erupții pe piele, din cauza scutecului murdar, relateaă Digi24.

„Verphy Kudi avea datoria să o țină pe Asiah în siguranță, dar, în egoismul ei extrem, a pus mai presus de orice nevoia de a participa la petreceri și de a-și petrece timpul cu prietenii ei, precum o adolescentă fără griji. Consecințele deciziilor ei egoiste au costat-o pe micuța Asiah o suferință extraordinară timp de atâtea zile și nopți, cât a stat singură în apartament”, au declarat procurorii. Tânăra mama a negat toate acuzațiile, spunând că a fost tot timpul în apartament, mai puțin când a plecat la Londra. Kudi spune că și în această călătorie a avut-o pe fiica ei alături. Pentru neglijența sa, Verphy Kudi a fost condamnată la 9 ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel