Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie s-a urcat beată la volan, cu cei trei copii în mașină și a produs un accident grav 
WhatsApp
O femeie din Austria s-a urcat beată la volan și și-a luat și cei trei copii în mașină. La scurt timp a comis un grav accident. 
Austria înăsprește penalitățile pentru vitezomani. În unele cazuri, polițiștii pot confisca mașina. Sursa - Pexels

Femeia avea o alcoolemie de 1,7 miligrame de alcool pur în sânge  în momentul în care a decis să se urce la volan. Aceasta conducea mașina în cartierul Neukirchen din Aigen, joi, în jurul orei 4:00 dimineața. Din cauza alcoolemiei mult prea mari, femeia nu a mai putut stăpâni autoturismul și a comis un accident grav. Mașina a părăsit șoseaua, a lovit mai mulți copaci și s-a răsturnat. 

Femeia de 40 de ani din districtul Schärding nu s-a gândit deloc la pericolul la care îi supune pe cei trei copii ai săi: în mașină se aflau fiul ei de 7 ani, fiica ei de 10 ani și fiica cea mare de 13 ani.

Din fericire însă, aceștia au suferit răni nesemnificative, deși mașina răsturnată este daună totală. Toți cei patru ocupanți ai mașinii au putut să părăsească singuri "epava". Femeia riscă acum să ajungă la închisoare. Poliția din Austria a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea autoturismului sub influența alcoolului. 

Paramedicii sositi la fața locului consideră o adevărată minune faptul că pasagerii au scăpat cu viață, ba mai mult decât atât, nici măcar nu au suferit răni grave. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel