Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Ciucă, moment de sinceritate despre Dumnezeu: Relația cu divinitatea se trăiește, se simte!
WhatsApp
Nicolae Ciucă, președintele Senatului României, a dezvăluit, într-un interviu difuzat pe DC News și ȘtiriDiaspora, despre relația pe care o are cu Dumnezeu.
Nicolae Ciucă, moment de sinceritate despre Dumnezeu - Relația cu divinitatea se trăiește, se simte

“Relația cu Divinitatea n-a fost doar pe câmpul de luptă. Relația cu Divinitatea o avem fiecare dintre noi din momentul în care începem să înțelegem ce înseamnă divinitatea. Când ne învață părinții sau bunicii prima rugăciune. Și atunci relația cu divinitatea se trăiește, se simte.

În ambele baze, în Kandahar (Afganistan) și în Irak, împreună cu camarazii mei am construit câte o capelă militară unde preotul slujea în fiecare duminică și în fiecare zi de sărbătoare religioasă. Nu conta că sunt doi sau trei la slujbă sau eram cu capela plină în funcție de cum se desfășurau misiunile. Dar se slujea. Această legătură cu divinitatea se trăiește de către fiecare dintre noi și teama aceasta de a nu muri împărtășit“, a dezvăluit Nicolae Ciucă.

 

“Nu știm niciodată ce poate să se întâmpla“

 

Președintele Senatului României și-a mai amintit de bunică sa care l-a educat șu crescut. “De aici nimeni nu a plecat viu. În tradiția noastră, în credința și conștiința noastră, ultimul lucru pe care trebuie să-l facă un om este să se împărtășească. Lucrul acesta trebuie făcut cât mai des posibil, că nu știm niciodată ce poate să se întâmpla.

Nicolae Ciucă, amintiri de pe câmpul de luptă din Afganistan. Cum au făcut militarii ciorbă din resturi: "A fost cea mai bună" 

Sunt chestiuni de natură personală, pe care le-am dobândit de mic, de la țară. Bunica mea era foarte credincioasă și așa ne-a crescut și educat“, a mai spus Nicolae Ciucă.

Urmărește interviul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel