Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicola a dispărut în mod misterios. Mobilizare fără precedent în Anglia. Femeia plecase la plimbare cu câinele
WhatsApp
Nicola a dispărut la finalul lunii ianuarie într-un sat din Anglia, după ce a ieșit la o plimbare cu cățelul. De atunci nu se mai știe nimic de ea, iar cazul ține prima pagina a ziarelor din Regat. 

Scafandri specializaţi au început luni să caute urma unei britanice care a dispărut la sfârşitul lunii ianuarie într-un sat din Anglia, în timpul unei plimbări cu câinele ei, după ce îşi lăsase copiii la şcoală, un caz care provoacă emoţie la nivel naţional, relatează AFP.

Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley? Dispariţia acestei femei în vârsta de 45 de ani, pe 27 ianuarie, se află pe prima pagină a ziarelor britanice de câteva zile, iar insistenţa poliţiei de a favoriza teza unui accident a ridicat multe semne de întrebare.

"O oră mai târziu, a dispărut", titrează luni Daily Mirror, care arată ultima imagine cu această femeie luată de pe o cameră de supraveghere video care o arată în timp ce îşi urca în maşină câinele.

În 10 minute Nicola a dispărut



Potrivit poliţiei din Lancashire, Nicola Bulley a dispărut într-o "fereastră de zece minute" în mediul rural, lângă satul St Michael's on Wyre, în nord-vestul Angliei. Tocmai îşi lăsase fiicele la şcoală şi îşi plimba câinele.

La 09:01 femeia, consultant ipotecar, participase la o reuniune de afaceri pe Teams. Acea întâlnire la distanţă s-a încheiat la 09:30, dar telefonul ei a rămas conectat la apel.

Un trecător o văzuse pe Nicola Bulley la 09:10. De la ora 09:20, telefonul ei a fost localizat, potrivit cercetărilor poliţiei, pe banca unde a fost găsit în jurul orei 09.35 de către un alt trecător, nu departe de câine, care rămăsese singur şi "agitat".

"Principala noastră ipoteză de lucru este că Nicola a căzut din nefericire în râu şi că nu a existat niciun terţ sau implicare criminală şi că nu există suspiciuni, ci un caz tragic al unei persoane dispărute", a spus Sally Riley, care conduce ancheta poliţiei.

De ce lipsesc urmele de pe pământul foarte ud?



Dar familia şi prietenii Nicolei Bulley refuză să creadă această teorie a poliţiei şi reclamă absenţa urmelor în pământul umed.

"Cineva trebuie să ştie ceva. Oamenii nu dispar aşa", a reacţionat sora ei Louise Cunningham, în timp ce tatăl ei a menţionat pista unei răpiri.

Poliţia a efectuat căutări în râu, dar fără niciun rezultat.

Luni, o echipă de scafandri de la Specialist Group International s-a alăturat căutărilor. Sonarul de înaltă tehnologie folosit de această companie poate localiza "o bucată de lemn sau o piatră aflate într-un râu", a spus directorul Peter Faulding.

Această tehnologie ar trebui să permită poliţiei să confirme sau să infirme pista conform căreia Nicola Bulley se află în râu, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel