Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran o DESFIINŢEAZĂ: Fifi, este ILEGAL!
WhatsApp
Moise Guran dă de pământ cu programul Gabrielei Firea, depsre care susţine că nu e menit să cureţe aerul din Bucureşti, ci să asigure în continuare salariile din primărie.

"Am scris zeci de articole despre aberațiile Duamnei Fifi.
Taxa de acces nu este o idee rea, dar așa cum a fost gândită e ilegală. Pentru că pe Firea nu de oxigenul Capitalei o doare, ci de faptul că i-a cam rămas fără aer bugetul. 

Despre salariile uriașe date pe cumetrii în ilegalele companii municipale e vorba, nu de altceva. Ceea ce transformă discuția despre poluare într-una neserioasă", a scris Moise Guran, pe pagina sa de Facebook, alături de un link către un editorial în care a explicat, pe îndelete, motivele pentru care contestă programul vinietei pentru "Oxigen".

Citeşte şi: Denise Rifai, IRONIE la adresa Gabrielei Firea: "Vreţi PI ŞIENTRU, în Capitalî, duamna PRIMAR?

Primarul general Gabriela Firea a anunţat miercuri introducerea în dezbatere publică a unui proiect care prevede achiziţionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intră în Capitală, dar nu sunt înmatriculate în municipiul Bucureşti sau în judeţul Ilfov.

De asemenea, nu va fi permis accesul în zona centrală a oraşului pentru maşinile non-Euro, Euro 1 şi Euro 2.

Gabriela Firea a spus că, deşi măsurile pot părea "dure", ele sunt insuficiente în raport cu gradul de poluare la care a ajuns municipiul Bucureşti.

Citeşte şi: Rifai, FENTATĂ de ministrul Cuc: "Trebuia să fiţi aici! Nu-i NIMIC! Nu SCĂPAŢI de mine!"

Ea a atras atenţia că vor exista şi autoturisme care vor fi exceptate de la aceste reguli: maşinile pentru situaţii de urgenţă (SMURD, Ambulanţă, Poliţie), maşinile care desfăşoară lucrări de utilitate publică şi maşinile corpului diplomatic.

Pe de altă parte, potrivit proiectului, aceste excepţii nu vor fi valabile pentru riverani.

Primarul general a precizat că proiectul, care va fi supus dezbaterii publice timp de 45 de zile, urmează să fie dezbătut în şedinţa Consiliului General al Capitalei de la sfârşitul lunii septembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel