Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea, un român stabilit în Italia de la 4 ani, își caută mama: „Am atâta nevoie de ea, simt că în sufletul meu lipsește ceva“
WhatsApp
Mircea are 28 de ani și până la 4 ani a stat într-un orfelinat din București. De atunci  a fost adoptat în Italia, dar astăzi el vrea să și găsească mama și să își afle originile.

Mircea speră să își găsească mama, despre care știe că ar fi din județul Ialomița.

„SALUTĂRI din ITALIA

Astăzi vă scriu din nou pentru acelaşi motiv, de a-mi găsi liniştea sufletului meu!

Numele meu la naştere a fost MIRCEA INIŞOR, sunt născut 9 august 1993 în comuna AXINTELE, jud. IALOMIȚA.

Sunt în căutarea mamei mele şi eventual a fraților dacă vor exista. Ştiu despre mama mea că s-ar numi INIŞOR VETUȚA sau ELISAVETA şi că atunci locuia în această comună AXINTELE din jud. IALOMIȚA.

La vârsta de numai 4 anişori, am fost adoptat de la un orfelinat din BUCUREŞTI în ITALIA, dar prefer să nu vorbesc despre adopția mea. Tot ceea ce v-am relatat mai sus, nu sunt sigur că este adevărat, dar eu încerc din nou şi niciodată nu voi renunța până nu o voi găsi pe mama care mi-a dat viață. Am atâta nevoie de ea, simt că în sufletul meu lipseşte ceva.

De aceea, vă rog din suflet oameni minunați să mă ajutați, poate cineva mă recunoaşte in fotografii sau poate chiar işi aminteşte de existența mea. DISTRIBUIȚI cu toții, poate voi avea şi eu noroc de această dată ca toți acei copii care au apelat la această pagină minunată şi acum sunt fericiți cu sufletul împlinit. VĂ MULȚUMESC!“ este meajul pe care Mircea l-a postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Pagina este dedicată celor înfiați și care doresc să își găsească familia de origine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel