Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Badea, despre protestul Diasporei privind defrişările: "A început! Hău, Hău!"
WhatsApp
Mircea Badea ia în derâdere protestul organizat de grupul Diaspora Europeană, privind defrişările forestiere din ţară. 

"Astăzi, a fost protest pentru Roşia Montană. Știați asta? Deci eu mă duceam acasă de la radio, gen Zu, am discutat depsre animale de companie. Şi văd hău, hău, hău, hău în Piaţa Victoriei! Şi zic "bă, tătuțule, dar zic ce-a făcut, mă? Ăștia nu au aflat că a căzut PSD sau că e Dragnea la puşcărie? Ia, uite-i pe ăştia, tăticu!".

Zic, am crezut prima dată că au evadat unii de la Antipa, că o fi un protest al exponatelor sau ceva. E şi întuneric acolo, în Piaţa Victoriei, erau şi girofaruri, că era miliţie. Dar centrul ăla, acolo, văgăuna de întuneric, că nu e o văgăună fizică, e o văgăună spirituală şi de crepuscul, şi erau nişte unii.

Eu chiar vorbeam cu Mihai la telefon şi zic "bă, sunt unii la protest! Tu ştii de asta? Nu!". Mergeam eu aşa şi zic "bă, cred că scrie ceva cu Roşia Montană". Asta nu s-a stabilit acum foarte mulţi ani? Bun! Mai merg ce mai merg şi zic "uite, ce tare, cu Roşia Montană! Dar ce, nu s-a salvat? Ceva cu UNESCO". Mă duc eu aşa şi văd mare, pe magazinul Cocor "Ludovic Orban, Ludovic I". Şi îl  văd pe Ludovic I şi zic "uite-, frate, la ce s-a ajuns!". Şiu după aia scria: "Ludovic, deja ne-ai trădat?". Ai! Zic să înnebunesc! A început! A început ca în '89, cu Ceauşescu!", a spus Mircea Badea, la Sinteza Zilei.

Joi, în Piața Victoriei, a avut loc protestul organizat de Diaspora Europeană și Restart România privind stoparea defrișărilor ilegale, iar solicitările protestatarilor au fost ascultate atât de premierul Ludovic Orban, care a venit în piaţă să discute cu aceştia, cât și de ministrul Mediului, Costel Alexe, care a primit o delegaţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel