Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Militar din Franța, găsit mort într-un hotel din București. Ar fi fost înjunghiat
WhatsApp
Un militar francez a fost găsit mort într-o cameră de hotel din București. Bărbatul, care ar avea 41 de ani, ar fi fost înjunghiat cu o foarfecă, conform primelor informații din anchetă. 
sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Militarul era cazat la un hotel din nordul Capitalei, în zona Piața Presei. El a fost găsit de o cameristă care venise să facă curățenie. Din primele informații, era înjunghiat cu o foarfecă.

Militarul, împreună cu alți camarazi, s-ar fi cazat la hotel la data de 3 noiembrie.

Polițiștii și procurorii fac cercetare la fața locului, pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident, o crimă sau sinucidere. Polițiștii nu ar fi identificat urme de forțare a ușii de acces din camera de hotel iar în interior nu ar fi observat urme de răvășire.

În cauză sunt suspiciuni de omor, având în vedere că el a fost găsit înjunghiat. La fața locului sunt anchetatori, dar și un medic legist.

Fiind vorba de un cetățean străin, investigațiile ar putea fi supervizate de anchetatori din Franța.

Numărul total al trupelor NATO desfășurate în cadrul grupului de luptă pentru apărare colectivă de la baza Cincu din România era, potrivit ultimelor raportări, de aproximativ 1.148 de soldați din Franța, Belgia, Polonia și SUA, potrivit datelor Alianței Nord-Atlantice. Franța are 550 de militari în grupul de luptă de la Cincu, adică un batalion de infanterie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel