Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihaela Rădulescu, în Anglia, în timpul nunții regale
WhatsApp

Mihaela Rădulescu s-a aflat în Anglia, în ziua nunții regale. Mihaela și iubitul ei, Felix Baumgartner, nu au fost la nunta Prinţului Harry şi Meghan Markele, ci la o cursă de mașini de lux.

“Chiar daca o sa sune a show off, tot va povestesc - am dat o fuga cu Felix pana-n Anglia, intre doua gale. Mergem a treia oara intr-un loc care-mi pare o secventa de film de epoca, pentru ca dau mana, vorbesc si iau masa cu duci, lorzi, ducese... Stiu ca m-am nascut la Piatra Neamt, nu uit asta niciodata, dar nici nu-mi pun singura vreo piedica pasind intr-o lume fina, consistenta, complexa... Ma prind repede ca educatia primita de la parintii mei, dar si tot ce am invatat pe drumul vietii mele, functioneaza si la case mari si de-o... aristocratie cuceritoare. Pana la urma, toti ne adaptam la ce ne da viata la trait, mai ales daca ne bazam pe un bun simt cu care cucerim orice lume, la o adica.
A fost o treaba cu masini, subiect masculin, in genere. Si nu orice fel de masini..., ci Mc Laren, Koenigsegg (cea mai rapida masina din lume), Ferrari, Rolls Royce. Partea cuceritoare a fost ca si noi, femeile din grup am avut drepturille egale... sa conducem aceste masini. Si ce mi-a placut! Si ce viteza prinzi pe un circuit fara circulatie si fara radare! Treaba asta s-a incheiat cu o vizita surpriza la fabrica Rolls Royce, singura din lume... Fantastica experienta, grozavi oameni in jur!
Multumesc Ducelui Charles Gordon-Lennox, (Duke of Richmond) si familiei sale, multumesc Felix si... multumesc parintilor mei pentru ce mi-au pus in traista, in aia 7 ani de-acasa... „, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel