Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicul Vasi Rădulescu, scandal cu polițistul Marian Godină: „Un atac ieftin, tipic de hater“
WhatsApp
Polițistul Marian Godină, pus la colț de medicul Vasi Rădulescu, după postarea  în care îi lua apărarea polițistului care a accidentat mortal o fetiță în Capitală. După ce polițistul l-a acuzat pe medic de „vrăjeală cu cărți gratis“, acesta din urmă îi dă replica. 

Marian Godină a scris un material pe blogul său în care îl ataca în mod indirect pe medicul Vasi Rădulescu, în contextul comentariilor sale privind cazul polițistului care a accidentat mortal o fetiță în București. Polițistul spune că despre Vasi Rădulescu, pe care îl descrie ca fiind  „medicul influencer care scrie cărți și le oferă gratis publicului, acesta trebuind să plătească doar transportul (care e de fapt costul tiparului, livrării și al cărții, asta dacă nu ești suficient de naiv încât să crezi altceva)“. 

Ulterior, Godină dezvoltă ideea într-un nou text, dedicat separat acestui fenomen.

Vezi și: Marian Godină sare în apărarea polițistului care a lovit fetele pe trecerea de pietoni

„De ceva timp îmi tot apar postări sponsorizate (adică plătite la Facebook pentru a apărea în feed-ul mai multor persoane) în care un medic român se laudă că oferă cărți gratis, tot ce trebuie să faci e să comanzi cartea și să plătești transportul. Zice că face asta din dorința ca a sa carte să ajungă la cât mai mulți oameni, de aceea chiar susține financiar treaba asta. Adică aduce bani de acasă, cum ar veni, doar ca să știe suflețelul lui că mulți oameni vor fi educați citindu-i cărțile despre medicină pe înțelesul tuturor. Nu-i frumos? Extraordinar e!“, explică Marian Godină. 

Godină: „Oamenii când aud că-i moca, se înghesuie“

 

„Oamenii când aud că-i moca, se înghesuie să comande cartea gratis, ei plătind doar transportul. 
Mi-a comentat domnul doctor și mi-a spus că-s hater.
Mie îmi plac oamenii care muncesc, îmi plac oamenii care au succes și îmi place să plătesc pentru munca omului. Așadar, îl felicit pentru cărți și pentru succes. Ba chiar sunt conștient că postarea asta îi va aduce un plus de clienți căci reclamă negativă nu există, iar oameni pe care ninge sunt destui“, continuă polițistul.

„Ce nu mi-a plăcut mie niciodată e vrăjeala asta. Tupeul ăsta prin care insulți inteligența oamenilor.
Și e foarte ușor de demontat abureala asta cu cărțile gratis. Vrei să ajungă cartea la cât mai mulți oameni și de aceea o oferi gratis, dar îi rogi să își plătească transportul pentru că deja zici că faci un efort financiar pentru tipărirea cărților pe banii tăi? Păi fii bun până la capăt și scapă-i și de transport. Organizează o lansare de carte și vine lumea să ia cartea gratis. Sau le împarți pe stradă gratis. Aaa, nu merge, că nu mai iese banu’ apoi. 
Puteam alege și eu metoda asta, dar ar fi însemnat să îi mint chiar pe oamenii care mă apreciază, iar asta chiar nu aș putea să o fac, aș crăpa de rușine. Și încă ceva, eu am recunoscut întotdeauna că scriu și pentru a avea un venit suplimentar, nu mi-aș permite să plătesc Facebook-ul pentru a anunța oamenii că-mi pot comanda cărțile gratis“, conchide Marian Godină. 

Vasi Rădulescu: „Un atac ieftin, tipic de hater“

 

Replica medicului Vasi Rădulescu nu a întârziat să apară, chiar pe pagina de Facebook a polițistului.

„Salut, Marian. Mi-a plăcut partea cu cartea - un atac ieftin, tipic de hater care n-are altceva de criticat. Speram să nu citesc asta la tine. Cum anume e prețul cărții inclus în cei 20 de lei, că mie îmi iese din tiparul matematicii? Majoritatea magazinelor online au livrarea în jur de 20 de lei - doar giganții la volume mari au tarife mai mici negociate cu firmele de curierat. Adaugă tiparul și „prețul cărții” și ieși pe la 70 de lei. După logica mea. După a ta e un pic altfel. Ilară, ce-i drept.

Hai să trecem la medicină. O victimă despre care nu știi dacă prezintă sau nu semne vitale, într-un accident, va fi, omenește vorbind, examinată și ajutată la nevoie. DAR NU CU PICIORUL. Succes în tot ce faci!“, i-a scris medicul Vasi Rădulescu lui Marian Godină într-un comentariu la postarea sa. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel