Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicul Flavia Groșan, audiată, azi, la Colegiul Medicilor Bihor: ”Haideţi în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni”
WhatsApp
Colegiul Medicilor din judeţul Bihor s-a autosesizat după ce medicul Flavia Groşan a afirmat că a vindecat o mie de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în cabinetul ei privat, tratând aceste cazuri cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale, ale pacienţilor cu COVID-19, duc la decesul acestora. Medicul va fi cercetat de Comisia de Etică a Colegiului Medicilor Bihor.

Medicul orădean Flavia Groşan, care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, este aşteptată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a fi audiată. Medicul susţine că a reclamat-o o colegă, nu pacienţi, şi a respins acuzaţiile de malpraxis. Medicul este de părere că infecţia cu COVID19 este ”o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic”.

”Ieri vă spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum și aici. Așadar, hai să ne facem logistica zilei de mâine, cand sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Va propun ca toți cei care v-ați programat mâine după amiaza la cabinet și consulturile online seara să le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeasi ora. Știu ca am rămas în urmă cu online-ul. O să mă străduiesc să vă aud pe toți. PS Vă rugăm să ne anuntați dacă renuntați la programare. Mulțumim”, a scris Flavia Groşan pe Facebook.

În ultimele zile, Flavia Groșan a avut mai multe postări pe Facebook referitoare la modul în care îşi tratează pacienţii, dar şi în replică la criticile privind abordările în cazul pacienţilor cu COVID. ”Voi, cei care muriţi de grija mea, haideţi azi si mâine in cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni. Chiar aş avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu ştiu să-l fac, iar voi să vă ocupaşi cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceţi? PS: Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitată în secţiile ATI...”, a scris Flavia Groşan pe Facebook.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel