Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marius Manole, mesaj DUR pentru Guvern: „Trăim vremuri îngrozitoare?”
WhatsApp
Actorii Teatrului Național București trag un semnal de alarmă, după ce contractele a 54 de tehnicieni nu au mai fost prelungite. Decizia a fost luată în urma reducerii bugetului alocat de Primăria Capitalei.

Actorul Marius Manole a avut un mesaj dur pentru Guvern. Asta după ce ministrul Culturii a spus că actorii se descurcau și înainte să fie angajați cei 54 de oameni.

Marius Manole spune că persoanele disponibilizate sunt persoane care munceau foarte mult pentru un spectacol și aveau un rol foarte important.

Citește și Mesaj cinic al ministrului Culturii, după tăieri de buget: „Cred că s-ar putea descurca"

„Sunt colegii noștri din corpul tehnic, cu care lucrăm la spectacole importante și alături de care ne-am făcut meseria în ultimii ani, oameni extrem de capabili și extrem de importanți pentru teatru. Ultimul mare proiect pe care l-am făcut împreună, la Sala Mare, "Pădurea spânzuraților", unde ei au muncit enorm de mult și au făcut ca acest spectacol și cine a văzut acel spectacol știe că arată impecabil și eu un spectacol foarte dificil tehnic. E unul din spectacole la care, probabil, va trebui să renunțăm dacă acești oameni nu vor mai fi angajații Teatrului Național”, a spus Marius Manole, potrivit Știrile PRO TV.

 

Marius Manole: „Ne descurcam înainte?”

 

„Domnule ministru, va răspund eu, Teatrul Național s-a redefinit și s-au construit mai multe săli, înainte aveam 3 săli, acum avem 6 săli. Dvs. printr-o guvernare bună ar trebui să ne ajutați nu să ne descurcăm, ci să ne fie bine, ne descurcăm pe timpul razboiului și când vremurile sunt îngrozitoare. Trăim vremuri îngrozitoare? Eu știu că nu.

Citește și Artiștii cheamă ROMÂNII în STRADĂ pentru #demnitate: „Să arătăm Guvernului că ne ridicăm împreună!"

Guvernarea dumneavoastră se laudă cu un maximum de realizări în tot ce înseamnă economie, o economie care prosperă. Sunt aglomerate drumurile pentru că nu mai fac față transportatorii cu dusul mărfurilor, comerțul a înflorit... atunci de ce trebuie să ne descurcăm? Dacă totul e bine, nu v-ați împrumutat? Nu mai bine tăiați dumneavoastră din pensiile alea speciale și dați la oamenii ăștia care muncesc cât n-au muncit primarii din orașele astea toată viața lor? Dacă înainte ne descurcam, să vă fie rușine! Ne descurcam înainte? Și dacă tot sunteți curioși, să intrați în teatre și să vorbiți cu oamenii”, a mai explicat Marius Manole.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel