Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Doi români, morţi după ce s-au infectat cu noul coronavirus. La cât ajuns bilanţul din DIASPORA
WhatsApp
Încă doi români infectaţi cu noul coronavirus au murit în Marea Britanie, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, este 102, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
Foto ILUSTRATIV

Potrivit GCS, 2.809 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2: 1.698 în Italia, 561 în Spania, 29 în Franţa, 378 în Germania, 83 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia şi Suedia.

De la începutul pandemiei şi până la acest moment, 102 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 31 în Italia, 19 în Franţa, 33 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia, unul în SUA şi unul în Brazilia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, mai arată GCS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel