Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Consulatul General al României, MESAJ după ce Manchester a fost inclus în nivelul 3 de ALERTĂ
WhatsApp
Consulatul General al României la Manchester a venit cu un anunţ pentru românii din zonă după ce Greater Manchester a fost inclus în nivelul 3 de alertă Covid-19.

"#AlertāCovid-19 #VeryHigh Manchester!

Vă aducem la cunoștință că includerea Greater Manchester în nivelul 3 de alertă Covid-19 (Tier 3 - Very High) începând de vineri, 23 octombrie 2020, nu va afecta activitatea Consulatului General al României la Manchester.

Dacă aveți deja o programare pentru un serviciu consular, vă adresăm rugămintea de a veni la Consulat la ora programării. Persoanele adulte trebuie să poarte mască de protecție pentru nas și gură și mănuși. De asemenea, este obligatorie păstrarea distanței de siguranță de 2 metri între persoane.

Dacă vă aflați într-o situație deosebită, care nu suportă amânare, puteți trimite un e-mail la adresa [email protected] în care să explicați motivul urgenței și să prezentați documentele justificative (de exemplu, rezervarea biletului de călătorie spre România la avion sau bac, scrisoare medicală etc.).

În cazul în care prezentați simptome de Covid-19 trebuie să rămâneți în auto-izolare și să urmați reglementările în vigoare impuse de autoritățile britanice, informații detaliate fiind disponibile pe website-ul nhs.uk. În momentul în care starea de sănătate vă permite, puteți solicita reprogramarea", se arată pe pagina Consulatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel