Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lucian Mîndruță, contre dure cu Clotilde Armand, după apariția în costum de pompier: "Ai o problemă dacă nu poți accepta o critică"
WhatsApp
Lucian Mîndruță a avut un schimb dur de replici cu Clotilde Armand, după ce aceasta din urmă s-a îmbrăcat în costum de pompier la incendiul din Sectorul 1 și a rămas echipată inclusiv cu cască pe cap, chiar și la declarațiile pe care le-a dat presei la fața locului. 

De câteva zile, de când Clotilde Armand a ajuns ținta ironiilor după ce a apărut în premieră pentru un primar într-un costum de pompier la un incendiu, aceasta acuză toată presa că vrea doar să o atace la comandă, iar ea nu este decât o victimă. La o astfel de postare, jurnalistul Lucian Mîndruță i-a atras atenția că absolut tuturor li s-a părut ciudat să o vadă îmbrăcată astfel, chiar și persoanelor care au susținut-o de-a lungul timpului. Mîndruță îi transmite de asemenea primăriței de la Sectorul 1 că are o problemă gravă pentru că a demonstrat de-a lungul timpului că efectiv nu poate să accepte nici o critică. 

"Clotilde, nu accesul acolo in costum de pompier a fost in discutie, ci conferinta de presa in care ai ramas in el. Aveau jurnalistii din jur asa ceva? Nu. Atunci de ce nu ai scos macar casca? Mie personal mi s-a parut un efort de PR. Si aveam asteptari de substanta, nu de imagine. Nu doar acei jurnalisti au avut sentimentul de cringe. Ci si altii, care au fost alaturi de tine in multe alte momente. Faptul ca nu poti accepta nicio critica imi pare de asemenea o problema. A bon entendeur, salut!" i-a scris Lucian Mîndruță la comentariul în care Clotilde Armand spunea că este atacată de presă. 

Armand nu a acceptat nici această critică, ba chiar mai mult, l-a acuzat pe Mîndruță că denaturează discuția și de asemenea a acuzat televiziunea Digi 24 că ar produce știri false cu ea.

"Lucian Mindruta vă rog să nu denaturați discuția și ceea ce am scris mai sus. Nu vă faceți că nu înțelegeți. Vă rog.1. Nu a fost nici o conferință de presă la fața locului. S-au dat declarații.2. N-am nici o problemă să nu fiți de acord cu mine și accept critica. Atenție! Critica, nu linșajul;3. Mi se pare o mare problemă să crezi că aceste echipamente te fac ridicol. După logica celor spus de Dvs. înseamnă sunteți ridicol fiindcă purtați cască de biciclist.4. Postul Dvs. de televiziune a creat ieri o știre falsă din acest echipament și astăzi dimineața a mai creat una identică. E chiar așa lipsă de subiecte sau construcția aia ilegală care a ars e mai puțin importantă decât mine? Mulțumesc," a răspuns Clotilde Armand. 

 

Mesajul care a stârnit reacția lui Mîndruță 

 

"În orice țară normală din lumea asta există cerințe esențiale de securitate la incendiu atunci când intri în zona delimitată de autorități. Am tot văzut că unii au speculat că eu m-aș fi îmbrăcat în pompier ca să-mi fac PR. Nu, n-am făcut asta. Pentru cine nu știe, atunci când intri în zona de protecție ești obligat să porți echipament special. Ciudat este să nu faci asta! Și eu am intrat în zona respectivă pentru că am fost rugată de locatarii afectați de incendiu să le confirm că anumite bunuri sunt sau nu sunt avariate. Am mai discutat cu jurnaliștii de la fața locului și fără acest echipament pe mine. De două ori. Dar pare că n-a fost atât de senzațional, nu? Bun. Acum o să fac eu o demonstrație. Pentru că până și în presa de linșaj există plagiat," este o parte din mesajul pe care Clotilde Armand l-a postat inițial și care a atras comentariul lui Mîndruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel