Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, MESAJ pentru votanţii USR şi PMP
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să le adreseze un îndemn alegătorilor care au votat pentru candidaţii formaţiunilor USR-PLUS şi PMP.

"Votanţilor USR PLUS, care au susţinut astăzi un candidat foarte bun, le amintesc ce avem în comun - credinţa că statul de drept şi bunul european sunt pilonii dezvoltării României pe termen lung şi îi chem să construim împreună acest viitor pe care ni-l dorim. Celor de la PMP le spun: veniţi la vot. Acum putem împreună să facem România educată pe care şi eu mi-o doresc. Războiul cu PSD nu s-a terminat, dar noi suntem în poziţia în care trebuie să începem să lucrăm împreună, noi, PNL, USR PLUS, PMP, UDMR, care ne dorim o Românie normală. Dragi români, veniţi la vot pentru o Românie normală!", a spus Iohannis, la sediul PNL, după anunţarea exit-poll-urilor.

El a mai afirmat că înfrângerea PSD nu înseamnă că votanţii stângii vor fi ignoraţi sau uitaţi.

"Ei îşi doresc ceea ce îşi doresc toţi românii de la cei care sunt în conducerea ţării, bani publici folosiţi corect pentru şcoli, spitale, autostrăzi, pensii stabile şi instituţii în slujba cetăţeanului, legi corecte şi respectate de toţi", a adăugat şeful statului.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel