Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jill Biden, prima Doamnă a SUA, a ajuns în România 
WhatsApp
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi-a început, vineri după amiază, vizita în România.

Soţia preşedintelui SUA, Joe Biden, va vizita Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu militarii americani şi ai NATO, iar în cursul serii va pleca spre Bucureşti.

Sâmbătă, Jill Biden are programată o întâlnire cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, prilej cu care va exprima recunoştinţa pentru generozitatea şi sprijinul poporului român în ajutorarea refugiaţilor ucraineni.

Ulterior, soţia preşedintelui american va vizita o şcoală publică din Bucureşti, care găzduieşte elevi ucraineni refugiaţi.

Prima Doamnă a Statelor Unite este însoţită în această călătorie de secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried. Din delegaţia care o va însoţi pe Jill Biden în România vor face parte, de asemenea, fostul ambasador american la Bucureşti (2009 - 2012) Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein.

Alături de Jill Biden ar fi trebuit să fie și fiica Ashley Biden



Fiica preşedintelui american Joe Biden, Ashley Biden, nu o însoțește pe mama sa, Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, în deplasarea în Europa, după ce a avut 'contact apropiat' cu o persoană testată pozitiv la COVID-19, a informat joi Casa Albă, potrivit Reuters.

Ashley Biden, în vârstă de 40 ani, a fost testată negativ la COVID-19, a precizat Casa Albă.

'Cu toate acestea, la recomandarea medicului său şi dintr-un exces de precauţie, ea nu va călători cu mama sa în Europa', a indicat aceeaşi sursă într-un comunicat scris.

Prima Doamnă Jill Biden a plecat în cursul nopţii de la Washington pentru o vizită de patru zile în România şi Slovacia, în care va sublinia angajamentul Statelor Unite în favoarea refugiaţilor ucraineni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel