Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a primit 1.000 de euro amendă, după ce poliția a găsit asupra sa suma de 2,5 euro
WhatsApp
Un român de 47 de ani care a fost amendat cu suma de 1.000 de euro de carabinierii din Roma, după ce i-au găsit 2,5 euro prin buzunare. 
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple

Era programat meciul Roma - Empoli când poliția i-a găsit doar 2,50 euro prin buzunare unui român legitimat în parcarea stadionului. 

Românul ar fi fost prins când e ocupa de încasarea unor tarife ilegale de parcare, de către poliția rutieră din capitală sâmbătă, 4 februarie, în apropierea Stadio Olimpico, unde după-amiază se juca meciul Roma-Empoli. Pentru modica sumă de doi euro și cincizeci de cenți, care a fost sechestrată pentru confiscare, a fost amendat cu o mie de euro.

Protagonistul a fost un bărbat de 47 de ani, de origine română, care s-a adresat acum unui avocat, Giacomo Marini, pentru  a contesta o amendă pe care o consideră profund nedreaptă. 

Italia. Un român a primit 1.000 de euro amendă, după ce poliția a găsit asupra sa suma de 2,5 euro

 

'Prea puțini bani în comparație cu sutele de mașini ale fanilor pentru acest meci', spune avocatul. 'Avem o primă problemă de rezolvat', explică Marini, 'cel puțin trei minute în care este descrisă disputa și notată sunt ilizibile. După ce vom înțelege mai bine ce s-a întâmplat în Via Alfana vom proceda la o contestație. Dar cred că este foarte puțin probabil ca clientul meu să fi comis infracțiunea, având în vedere că sechestrul se ridică la doi euro și 50 și că în zonă erau sute de mașini parcate'.

În trei luni - de la 1 noiembrie 2022 până la sfârșitul lunii ianuarie 2023 - cei șase ofițeri ai Grupului de Intervenție în Trafic au efectuat 804 controale specifice și au sancționat 60 de contravenienți de parcare. Dintre aceștia, 14 recidiviști au fost deferiți autorităților judiciare. În caz de recidivă, contravenientul va fi acuzat de exercitarea ilegală a profesiei. 

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH   

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6   

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel