Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a găsit o cale ușoară de a face bani. Prins cu patru cățeluși, în mașină. Ar fi câștgat 4000 de euro
WhatsApp
În timpul serviciului de patrulare, carabinierii de la stația Aliquota și de la Compania Gradisca d'Isonzo au procedat la verificarea unei mașini. Militarii au găsit patru pui Bichon Frisè, de aproximativ 50 de zile, care erau înghesuiți într-o cutie, ascunsă în portbagaj.
trafic_catei_italia

Șoferul, un cetățean român, este acuzat acum de  trafic ilicit de animale domestice și de maltratare. Cei patru cățeluși au fost aduși din străinătate, nu avea carnete de sănătate, microcipuri și nu erau vaccinați. După ce au fost consultați de medicul veterinar, cei patru cățeluși au ajuns la crescătoarea de câini Gorizia.

Dacă i-ar fi vândut pe cei patru căței, românul ar fi câștigat aproximativ 4.000 de euro. Traficul ilegal de pui de animale aduce  câștiguri considerabile cu investiții minime. Mai multe grupări criminale cumpără puii, la un preț foarte avantajos, din fermele ilegale din est.  Ulterior, îi vinde în alte țări europene, nerespectând standardele de igienă, sănătate și bunăstare a animalelor, scrie nordest24.it.

Puii, la o vârstă foarte fraged, sunt transportați, prin mijloace improvizate și nepotrivite, în țările din Europa de Vest pentru a fi  vânduți, prin anunțurile de pe rețelele de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel