Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un moldovean a fost preluat de elicopter și dus la spital. Gonea cu motocicleta pe care a scăpat-o de sub control
WhatsApp
Un moldovean de 34 de ani a fost preluat de elicopter și dus la spital, după ce a derapat cu motocicleta și a fost proiectat pe acostament. Accidentul grav a avut loc în comuna Fontaniva din provincia Padova.
Italia  Un moldovean a fost preluat de elicopter și dus la spital

Evenimentul rutier s-a produs pe data de 18 aprilie, pe o stradă din comuna Fontaniva din provincia Padova. Moldoveanul de 34 de ani, care se deplasa pe o motocicletă, nu s-ar fi încadrat într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei excesive și a derapat pe șosea.

În consecință, bărbatul a fost proiectat de pe șosea pe acostament și s-a ales cu o mulțime de traumatisme grave. Imediat la fața locului a fost chemată ambulanța. Deoarece moldoveanul a suferit traumatisme grave și nu putea fi transportat pe cale terestră, a fost chemat un elicopter, care l-a dus pe bărbat la spitalul din Padova, transmite padovaoggi.it.

Moldoveanul se află în stare gravă, iar medicii sunt deocamdată rezervați în ceea ce privește viața și șansele de reabilitare a acestuia. Carabinierii din Piazzola Sul Brenta au demarat o anchetă și au interogat martorii pentru a stabili cauzele și circumstanțele producerii evenimentului rutier grav.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel