Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român, prins la furat în restaurant. În loc să îl protejeze, șapca și gluga l-au dat de gol
WhatsApp
Un român, în vârstă de 20 de ani, este acuzat de carabinieri că ar fi jefuit un restaurant din orașul Lucca - Italia. Tânărul a fost dat de gol de o șapcă și o glugă, fiind cunoscut deja de carabinieri pentru comiterea mai multor infracțiuni.
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV

Autoritățile italiene au anunțat cine sunt suspecții care au jefuit în data de 15 octombrie un restaurant din Lucca - Italia. Cu această ocazie, polițiștii au revenit la restaurantul de unde fuseseră furate un telefon mobil, trei tablete și 700 de euro în numerar.

Cercetările efectuate prin vizionarea imaginilor de supraveghere video instalate în interiorul localului și a celor ale municipalității din zonă au permis reconstituirea modului de operare al celor doi autori, care au pătruns în local pe una dintre ferestrele din spate, sustrăgând bunurile furate de pe o masă și de la casieria restaurantului.

Unul dintre cei doi, este un cetățean român în vârstă de 20 de ani, rezident în provincie și cunoscut deja pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

 

Hainele i-au dat de gol pe hoți

 

În urma analizei imaginilor a fost identificat și complicele românului, un cetățean albanez, în vârstă de 29 de ani, care locuiește în oraș. În imaginile analizate de oamenii legii, el putea fi observat purtând o șapcă și gluga unei geci peste. Polițiștii au reușit să îl identifice cu ajutorul camerelor de supraveghere, care l-au filmat pe acesta de mai multe ori din profil.

Astfel, ieri, 18 noiembrie, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție emis de autoritățile judiciare la domiciliile celor doi bărbați și au găsit o geacă neagră și alte articole de îmbrăcăminte purtate în momentul comiterii furtului, cu urme și rupturi identice cu cele clar vizibile pe imaginile de supraveghere video.

În urma perchezițiilor, cei doi tineri au fost conduși la secția de poliție, iar la finalizarea procedurilor de identificare, au fost prezentați autorităților judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, informează lagazzettadilucca.it.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel