Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, ucisă de soţul gelos. Femeia, găsită fără suflare de carabinieri
WhatsApp
O tragedie a avut loc în această dimineață, 7 decembrie, în Capalbio (provincia Grosseto). O româncă de 32 de ani a fost găsită fără viață, cu mai multe răni mortale, aplicate chiar de soţul său. Agresorul se află în prezent în arest.
romanca_ucisa_italia_de_sot

Poliția a demarat o anchetă, iar, din primele informaţii, se pare că soțul victimei, un român în vârstă de 39 de ani, este principalul responsabil de crimă. Oamenii legii încearcă să restabilească dinamica tragediei.  

Corpul femeie a fost găsit în această dimineață de către carabinieri, în casa familiei din via Pescia Fiorentina. Poliţia a fost chemată la locul crimei chiar de criminal. Din păcate, autoritățile și salvatorii au putut constata doar moartea femeii, care a fost înjunghiată de mai multe ori în cadă, scrie meteoweek.com.

Din primele declarații făcute de bărbat, se pare că între cei doi, în acestă dimineaţă, ar fi izbucnit o ceartă, care a dus la o tragedie. Bărbatul este în prezent în custodia poliţiei şi la dispoziția autorităților judiciare. Soțul care a solicitat ajutorul oamenilor legii le-a spus carabinierilor ca a luptat cu femeia şi că ar fi fost şi el rănit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel