Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă salvată de un trecător. Femeia voia să se arunce în aer
WhatsApp
O româncă a fost dată dispărută în Italia, după ce un trecător a oprit-o când voia să se arunce în aer în propria mașină. Evenimentul a avut loc în localitatea Oderzo, din Treviso.  

Bărbatul care a oprit-o de la gestul sinucigaş a chemat autoritățile. Românca și-a abandonat mașina și a fugit de la fața locului,, transmite trevisotoday.it.

Femeia de 43 de ani ar fi încercat inițial să se sinucidă în mașina ei, în cursul nopții de joi spre vineri. Un trecător a văzut-o când voia să se arunce în aer, cu o butelie de gaz pe care o avea la îndemână, și a intervenit imediat pentru a o salva.

Bărbatul a chemat autoritățile, însă românca și-a abandonat mașina și a fugit de la fața locului. Din acel moment, nimeni nu a mai ştiut nimic despre ea, iar pompierii, în colaborare cu poliția locală, carabinierii și Protecția Civilă, se temeau că ea s-ar fi aruncat într-unul dintre cele două râuri din zonă: Lia sau Monticano.

Din fericire, însă, povestea a avut un final fericit. În dimineața zilei de sâmbătă, românca de 43 de ani a fost găsită în stare de sănătate bună, chiar în Gorgo al Monticano. Ca măsură de precauție, femeia a fost internată imediat la spitalul din Oderzo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel