Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă mutilată de soț după ce l-a anunțat că îl părăsește: "Știi că acidul ăla face rău!"
WhatsApp
O româncă de 34 de ani din Civitanova, Italia, l-a anunțat pe soțul ei, de 78 de ani, că îl părăsește. Bărbatul nu doar că nu a acceptat ideea, dar a trecut la amenințări și persecuții asupra partenerei sale.
Foto ILUSTRATIV

Românca inițiază procedura de separare, dar partenerul ei o amenință și o agresează. Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Civitanova a fost acuzat de amenințare și violență sexuală.

Povestea datează de anul trecut, când, potrivit reconstituirii efectuate de procuratură, bătrânul și-a amenințat la un moment dat soția, o româncă de 34 de ani de care se despărțea, spunându-i: "Știi că acidul ăla face rău", iar cu altă ocazie a agresat-o strângându-i sânul drept atât de tare încât aceasta a ajuns la urgențe din cauza durerii. În acea zi, speriată pentru propria siguranță, în timp ce se îndrepta spre spital, femeia a alertat carabinierii. 

La punctul de prim ajutor a fost tratată cu analgezice, iar la spital au intervenit militarii în urma apelului ei. Românca le-a spus soldaților că, în urmă câteva luni, își denunțase deja soțul care, după cererea de separare, o jignise și o agresase.

Româncă din Italia, cu un sân mutilat de soț după ce l-a anunțat că îl părăsește

 

În acea zi, însă, tânăra de 34 de ani a depus o altă plângere, în urma căreia a fost declanșată sesizarea Parchetului, activându-se în același timp Codul Roșu, o procedură de urgență prevăzută de legea cu același nume din 2019 pentru protejarea victimelor violenței domestice și de gen.

Audiată două zile mai târziu, tânăra de 34 de ani a relatat că a inițiat o separare legală de soțul ei cu trei ani mai devreme, dar a întrerupt apoi procesul în urma unei împăcări, iar după câteva luni de separare în fapt s-a întors să locuiască împreună cu el.

Vezi și: Calvarul Nicoletei alături de călăul ei. Românca, ucisă de bărbatul căruia i-a mai dat o șansă: „Nu avea voie nici să se machieze“

În acest context, însă, ar fi apărut neînțelegeri frecvente, astfel încât ea ar fi cerut din nou separarea. Femeia le-a repetat carabinierilor că soțul ei era gelos și avea un comportament de-a dreptul morbid la adresa ei  și că ar fi presat-o să aibă grijă de copiii lor în loc să lucreze, limitându-i astfel independența economică.

La finalul anchetei preliminare, procurorul Buccini l-a acuzat pe bătrân de agresiune sexuală și amenințare. Bărbatul a fost programat pentru o audiere preliminară care va avea loc pe 16 iunie în fața judecătorului pentru audiere preliminară, Claudio Bonifazi. Femeia este apărată de avocatul Marco Romagnoli din Baroul Fermo, în timp ce el este apărat de avocatul Olindo Dionisi, relatează Corriere Adriatico.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel