Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă moartă în casă, descoperită după trei zile: Locuia cu soțul ei, care nu a putut anunța pe nimeni. „O tragedie a singurătății“
WhatsApp
Trupul neînsuflețit al unei românce din Ladispoli, care murise de trei zile, a fost descoperit în casă, în timp ce soțul ei, grav bolnav și imobilizat în pat,  nu putea chema ajutoare. Femeia, o femeie de origine română în vârstă de 54 de ani,  murise, posibil, din cauza unui atac de cord. La fața locului, serviciile de urgență 118 l-au transferat pe bărbat la spital. 

Femeia, care locuia singură cu soțul ei bolnav, doi câini și o pisică, a murit probabil de infarct. O "tragedie a singurătății", după cum subliniază Gărzile Ecozoofile FareAmbiente, cea care a avut loc la Ladispoli și care a fost descoperită abia în ultimele ore.

Gărzile au fost chemate de comandantul poliției locale din Ladispoli și au intervenit imediat la fața locului. Gărzile Ecozoofile FareAmbiente au intervenit pentru a avea grijă de animalele de companie ale unui cuplu: doi câini și o pisică, singurii martori ai tristei întâmplări.

El era grav bolnav și imobilizat la pat, iar ea, o româncă în vârstă de 54 de ani, se ocupa de tot, împreună cu cățeii lor, doi câini și o pisică care să le țină companie. 
Femeia trebuie să fi murit în urmă cu trei zile, din cauza unei boli subite, iar bărbatul ui i-a fost imposibil să ceară ajutor.

În cele din urmă, îngrijorarea vecinilor care au auzit gemetele bărbatului și ale câinilor a dus la trista descoperire.

Bărbatul a fost dus acum la o unitate sanitară de către 118.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel