Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută și amenințată cu moartea de fostul partener
WhatsApp
Poliția din Catania a arestat un român de 30 de ani, acuzat de violență domestică. În noaptea de sâmbătă spre duminică, agenții de poliție au intervenit la un episod de violență domestică, după ce tată victimei le-a solicitat ajutorul. Ajunși la fața locului, au găsit un bărbat agitat care își amenința fosta parteneră cu moartea. 
italia roman dus la inchisoare de politie

Victima, care avea mai multe răni pe față și era în stare de șoc, le-a povestit polițiștilor că, înainte să o agreseze fizic, bărbatul  i-a tăiat anvelopele automobilului. Apoi a lovit-o cu palmele și pumnii, a strâns-o de gât și a trântit-o la pământ. Mai mult, agresorul i-a sus că îi va zdrobi capul cu un bolovan. 

În urma percheziției, carabinierii au găsit o foarfecă ascuțită, care era ascunsă în buzunarul hainei bărbatului. Prin urmare, a fost activat „codul roșu”, introdus în 2019 pentru cazurile de violență domestică și de gen. După ce a primit ajutor medical la fața locului, victima a formulat o plângere, spunând că a fost supusă actelor de violență mai mulți ani la rând.

În timpul conviețuirii care a durat 7 ani și din care s-au născut doi copii, fostul partener, care era dependent de alcool și droguri, a devenit tot mai violent, verbal și fizic, aruncându-și furia pe mobilier și bunurile familiei. Prin urmare, în septembrie anul trecut, femeia, de origine română, a decis să se mute la tatăl ei, reducând comunicarea cu fostul partener, permițându-i doar să-și vadă copiii, scrie  blogsicilia.it.

Cu toate acestea, bărbatul a continuat să o amenințe și să o intimideze, spunându-i că o va persecuta dacă nu se va întoarce cu el. Sâmbătă seara, bărbatul a apărut din nou beat și pus pe scandal. Situația s-a deteriorat și tatăl tinerei a sunat după ajutor. De altfel, și tatăl victimei a confirmat actele de violență la care a fost supusă fiica sa ani de zile. În urma celor constatate, bărbatul a fost arestat și pus la ordinul procurorului de serviciu. Acesta a fost dus în arest la domiciliu în așteptarea validării arestului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel