Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă bătută până la sânge și obligată de partener să se prostitueze: Salvată de un polițist în timpul liber
WhatsApp
Poliția de stat din Messina a denunțat și arestat un bărbat de 43 de ani pentru că și-a bătut până la sânge concubina româncă, pe care o forța să se prostitueze, până când a băgat-o în spital.

Polițiștii secției de poliție din Messina au arestat un bărbat de 43 de ani din Messina, care se face responsabil de infracțiunile de vătămare corporală gravă, violență în familie și tentativă de șantaj împotriva partenerei sale. De asemenea, a fost reclamat pentru rele tratamente în familie și exploatare sau complicitate la prostituție.

Faptele datează din seara zilei de vineri, când ofițerii au intervenit în Via Palermo, chemați de un coleg în afara serviciului, care a asistat la o agresiune violentă pe stradă a unui bărbat asupra unei femei aflate într-o mașină.

Victima, o româncă salvată între timp de ofițerul aflat în afara serviciului, prezenta răni vizibile și sângerânde la nivelul capului și al feței, pentru care ulterior a fost stabilit un prognostic de 30 de zile, în lipsa unor complicații, cu diagnosticul de "traumatism cranian cu plagă contuză dilacerată și fractură a oaselor nazale".

Româncă bătută până la sânge și obligată să se prostitueze

 

Aceeași femeie, îngrozită, a explicat că partenerul ei a bătut-o pentru că a refuzat să-i dea suma de 40 de euro, mai întâi lovind-o în cap cu o sticlă și apoi, la bordul mașinii, lovindu-i violent fața de bord.

Din reconstituirea faptelor a reieșit că românca, ce se afla în Italia de câțiva ani, era prostituată și că, de câteva luni, avea o relație amoroasă ocazională cu bărbatul de 43 de ani.

Prin urmare, ofițerii l-au oprit și l-au arestat pe bărbat și, la ordinul procurorului general adjunct, l-au plasat în arest la domiciliu până la validarea de către procuror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel