Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Român, urmărire ca în filme. A vrut dea cu mașina peste polițist. Socrul a vrut să-l salveze
WhatsApp
Un român de 24 de ani a vrut să lovească cu mașina un polițist pe o șosea din Italia.  

Totul s-a petrecut în localtiatea Vittoria, acolo unde românul de 24 de ani ar fi trebuit să oprească la un filtru instituit de poliția italiană.

Tănărul a văzut filtrul târziu și a încetinit, el având în mașină mai multe bunuri furate. Când și-a dat seama că mașina urmează să îi fie controlată, a accelerat vrând să îl lovească cu mașina pe agentul de poliție care îi făcea semne disperate să oprească.

Polițistul a apucat să se ferească în ultima clipă și din acel moment a pornit urmărirea pe străzile orașului. Colegul primului polițist a pierdut mașina în trafic, iar în cele din urmă autoturismul a fost găsit abandonat.

Planul socru-ginere 

Tânărul de 24 de ani se afla în mașină cu o fată, al căruit tată s-a înțeles cu ginerele său să reclame la poliție că mașina i-a fost furată. Cei doi s-au gândit că astfel îi vor induce pe oamenii legii în eroare, insinuând că la volanul mașinii ar fi fost de fapt hoțul mașinii, un necunoscut, cel care a vrut să-l lovească pe polițist. 

Planul nu le-a ieșit pentru că polițiștii i-au chemat la interogatoriu pe toți, iar fata a fost recunoscută, ea fiind cea care a mărturisit în cele din urmă totul. În mașina abandonată a fost găsit un telefon mobil care figura ca furat, precum și mai multe bobine din cupru. 

Românul de 24 de ani este acum cercetat sub control judiciar, iar socrul său riscă acum dosar penal pentru mărturie mincinoasă și inducerea în eroare a anchetei. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel