Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român găsit într-o baltă de sânge, lângă un cimitir
WhatsApp
Dramă noaptea trecută în apropierea cimitirului municipal din Vairano Patenora, Caserta, Italia. Un român a fost găsit cu o rană la cap și într-o baltă de sânge.

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge lângă cimitir, iar starea lui este gravă. În această dimineață, puțin după ora 1.00, un bărbat de naționalitate română a fost găsit cu o rană adâncă la cap, inconștient, în apropierea cimitirului municipal din Vairano Patenora. Starea tânărului, originar din România, pare destul de îngrijorătoare, cel puțin din primele informații. 

Italia. Român găsit într-o baltă de sânge, lângă un cimitir

 

Câțiva automobiliști au văzut silueta bărbatului clătinându-se pe drumul care duce spre cimitir și au alertat 112. Au intervenit carabinierii de la stația locală și o patrulă de carabinieri de la gruparea mobilă a companiei din Capua. Militarii l-au găsit pe bărbat la pământ, inconștient, dar încă în viață.

Acesta a fost transportat de urgență la spitalul civil din Caserta și se află în prognostic rezervat. Nu avea niciun document asupra sa. 

Incidentul este investigat de carabinierii din gruparea mobilă a companiei Capua. Ipoteza este că bărbatul a fost lăsat inconștient de o lovitură la cap după o ceartă din motive inutile și apoi a fost abandonat la intrarea în cimitir.

Vezi mai departe

Un elev român s-a stins din viață la 17 ani, într-o școală din Italia. Băiatul s-a prăbușit în sala de clasă

 

Un băiat de naționalitate română în vârstă de 17 ani a făcut stop cardiac marți în fața colegilor săi în timpul cursurilor. Minorul s-a stins din viață, în ciuda eforturilor tuturor de a-l salva.

O scenă dramatică, atât pentru familie, cât și pentru profesori și colegii de clasă. Marți dimineață, cu puțin înainte de ora 9.00, la liceul Enriques din Castelfiorentino, un băiat de naționalitate română a făcut stop cardiac în timp ce se afla în clasă, iar din păcate nu a putut fi salvat.

În ciuda eforturilor tuturor, copilul nu a supraviețuit. Ajutorul a venit imediat, profesorul și un asistent școlar au încercat să îl resusciteze pe tânăr. De asemenea, medicii din Castelfiorentino au intervenit în scurt timp, aplicând defibrilatorul. La fața locului s-a grăbit și o ambulanță trimisă de 118, care l-a preluat pe băiat și l-a transportat la elicopterul Pegaso, care a aterizat pe terenul de sport din apropierea institutului.

A urmat apoi cursa spre spitalul din Careggi, unde tânărul a fost internat. Starea sa era foarte gravă, dar medicii au sperat să își revină. Astăzi, din păcate, decesul a fost anunțat. Întreaga școală a fost în stare de șoc.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel