Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O tânără româncă se dă drept "Dr. Rossi" și lasă doi bătrâni fără avere: „Am venit să vă testez“
WhatsApp
O româncă, de 31 de ani, se dă drept "Dr. Rossi" și jefuiește doi bătrâni de 70 de ani din Treviso. Tot ce a trebuit să facă a fost să intre în casa celor doi, sub pretextul că este medic și trebuie să efectueze testele Covid, apoi i-a jefuit.

Românca, în vârstă de 31 de ani, s-a dat drept "Dr. Rossi" și sub masca unui funcționar al unei comune arondate orașului Treviso, care ar fi efectuat investigații COVID, a avut acces în casa victimelor. În noiembrie anul trecut, aceasta s-a prezentat la casa a doi bătrâni de 70 de ani, frate și soră, care locuiau împreună, și a reușit să-i convingă să o lase să intre.

Odată intrată în casă, infractoarea, profitând de un moment de distragere a atenției celor doi, a reușit să sustragă câteva bijuterii din aur și un portofel cu bani, după care a fugit.

 

O tânără româncă se dă drept "Dr. Rossi" și jefuiește doi bătrâni de 70 de ani

 

Carabinierii Companiei din Treviso, în urma investigațiilor, au reușit să identifice autorul probabil al faptei în persoana unei femei, de 31 de ani, de origine română, cunoscută deja de poliție cu antecedente. Investigațiile ulterioare ale poliției au mai arătat că femeia este probabil responsabilă pentru furtul unui colier de aur de la o femeie, de 76 de ani, în iunie anul trecut.

Bătrâna, care se afla în apropierea intrării în locuința sa, aflată la doar câteva sute de metri de cea a cuplului escrocat în noiembrie, a fost abordată de româncă sub pretextul de a cere informații, iar apoi jefuită de lănțișorul pe care îl purta, din fericire fără a suferi alte consecințe fizice.

Astfel, româncă a fost reclamată la Autoritatea Judiciară pentru ambele fapte.

Un alt infractor român a fost arestat, zilele trecute, în Italia. A fost prins după ce a furat bijuterii de la un centru comercial din Santa Maria Capua Vetere.

 

Infractor român arestat în Italia. A fost prins după ce a furat bijuterii de la un centru comercial

 

În după-amiaza zilei de 4 februarie, Poliția de Stat din provincia Caserta, Italia, a pus în mișcare un ordin de arestare preventivă pentru un infractor român. Ordinul a fost emis de Judecătoria Santa Maria Capua Vetere din localitatea în care s-a produs încălcarea legii. 

Hoțul de naţionalitate română aparținea unui grup infracţional care se ocupa cu furtul bijuteriilor din centrele comerciale. Inițialele persoanei vinovate sunt A.M., iar aceasta va fi trasă la răspundere, împreună cu alţi patru compatrioţi, pentru un furt efectuat în data de 17.6.2019 în Casapulla, la Centrul Comercial „Apollo”, în incinta magazinului de bijuterii „Gabriella”. Complicii au fost arestați în data de 5.11.2020, în timp ce A.M. fugise deja în străinătate.

Măsura restrictivă în cauză a fost emisă în urma unei anchete complexe, declanșată în 2019 și condusă de Echipajul de poliție Caserta sub conducerea acestui Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel