Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, dispărut de la începutul săptămânii, găsit mort în casă. Sora din România a dat alarma
WhatsApp
Un român de 55 de ani, care de luni nu mai răspunsese la apelurile surorii sale din România,a fost găsit mort în locuință. Când autoritățile i-au bătut la ușa apartamentului, deja nu mai era nimic de făcut.    

Ieri dimineață, pompierii din Pavia și personalul medical de la Croce d'oro din Sannazzaro au intervenit într-o clădire din Via Marconi pentru a se asigura de starea de sănătate a unui mecanic român în vârstă de 55 de ani, despre care nu se mai știa nimic de cel puțin patru zile.

Nimeni nu răspunsese la interfon și nu deschisese ușa, așa că pompierii au urcat pe scara până la balconul apartamentului său, au forțat lacătul de la fereastră și au intrat înăuntru.

Odată intrați în apartamentul din Via Marconi, l-au găsit pe muncitor întins pe podea, mort de câteva zile. Personalul medical nu a găsit pe corpul său niciun semn care să sugereze o moarte violentă. Muncitorul a fost probabil lovit de o boală care nu i-a lăsat timp să ceară ajutor sau să sune la serviciile de urgență. S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a clarifica cauza exactă a morții. Împreună cu personalul de la Croce d'oro, a intervenit și medicul generalist Franco Brunoldi, relatează laprovinciapavese.gelocal.it.

Românul în vârstă de 55 de ani lucra pentru o firmă externă care opera în rafinăria Eni din Sannazzaro și Ferrera. Locuia singur în Sannazzaro și vorbea adesea cu sora sa, care rămăsese în România. Sora l-a căutat luni, dar nu a primit niciun răspuns. A încercat din nou în zilele următoare, dar întotdeauna fără niciun răspuns. Temându-se că fratele ei a pățit ceva grav, ieri a dat alarma, iar temerile ei s-au adeverit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel