Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Moldoveancă, ucisă cu sălbăticie de soț. Natalia, înjunghiată după ce venise de la serviciu: „Credeam că mă înșeală“
WhatsApp
Un bărbat de 80 de ani din Pesro și-a înjunghiat soția din gelozie: "Credeam că mă înșeală". Natalia, originară din Republica Moldova, era cu 20 de ani mai tânără decât el.

Un pensionar în vârstă de 80 de ani, și-a înjunghiat mortal soția în apartamentul lor din Fanano di Gradara, Pesaro, și a fost arestat sub acuzația de omor. El a mărturisit carabinierilor că și-a înjunghiat soția, pe Natalia Kyrychok, o femeie originară din Republica Moldova, din gelozie.

Vito Cangini, bărbatul în vârstă de 80 de ani arestat de carabinieri sub acuzația de omor voluntar, a ucis-o în noaptea dintre Crăciun și Sfântul Ștefan, înjunghiind-o în piept. Acesta a mărturisit imediat poliției că și-a înjunghiat mortal soția cu 20 de ani mai tânără, Natalia Kyrychok. Crima a avut loc în apartamentul în care locuiau în provincia Pesaro, în orășelul Fanano di Gradara.

Aici, bărbatul, un pensionar în vârstă de 80 de ani, a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soția în piept: cel puțin patru lovituri au fost aplicate, potrivit primelor constatări ale medicului legist, care s-a deplasat la apartament împreună cu carabinierii și magistratul de serviciu.

Moldoveancă, ucisă cu sălbăticie de soțul cu 20 de ani mai în vârstă

 

Conform celor reconstituite până în prezent, după ce și-a ucis soția, Cangini a așteptat până dimineața, apoi a ieșit din casă și a hoinărit toată ziua, oprindu-se din când în când să bea în diverse locuri până când s-a îmbătat.

Proprietarul pizzeriei unde victima, Natalia Kyrychok, lucra de ani de zile ca ospătăriță, a fost cel care a dat alarma când nu a văzut-o sosind și nu a primit răspuns la apelurile sale telefonice insistente. Când polițiștii au ajuns la casă, l-au găsit pe pensionar, care a recunoscut imediat crima, și cadavrul femeii întins pe podea în dormitor. Cangini a declarat că a acționat din gelozie, deoarece credea că soția sa îl înșela.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi spus că femeia a refuzat să întrețină relații sexuale cu el: „Mi-a promis, am luat și viagra. Când soția mea a promis nu și s-a culcat cu mine, n-am vrut să o mai văd niciodată”, potrivit qds.it.

Natalia Kyrychok era de origine moldovenească, dar locuia în Italia de peste 20 de ani. Avea un fiu adult care locuia în altă parte. Ea se căsătorise cu soțul ei, Vito Cangini, cu 17 ani în urmă. Bărbatul, care nu are antecedente penale, a fost încarcerat în închisoarea Villa Fastiggi sub acuzația de omor. În timpul anchetei care a durat o noapte, carabinierii au găsit cuțitul de bucătărie folosit pentru a o înjunghia mortal pe femeie.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel