Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mamă româncă, bătută până la desfigurare de propriul fiul: „A forțat-o să doarmă pe podea, în bucătărie”
WhatsApp
Obligată să doarmă pe podea în bucătărie, o mamă româncă a ajuns în spital cu răni foarte grave, după ce a fost bătută cu sălbăticie de propriul fiu. Mama refuzase să-i dea bani.

O imagine terifiantă este cea reconstituită de Poliția Terracina care, ieri dimineață, a pus în aplicare măsura de precauție dictată de instanță care prevede scoaterea din casa familiei a unui tânăr de 28 de ani de origine română care se face responsabil pentru infracțiunile de tentativă de extorcare și vătămare corporală agravată împotriva mamei sale coabitante. 

În urmă cu câteva zile a mers la spitalul din Terracina cu răni și fracturi pe față și pe alte părți ale corpului: femeia a povestit despre viața ei făcută de violențele suferite de fiul ei, un tânăr de 28 de ani de origine română.

Evenimentele, care au avut loc între pereții casei familiei, datează încă din septembrie. Potrivit femeii, ultimul episod a avut loc pentru că a refuzat să dea curs la a mia oară cererii de a-i da bani. Bărbatul s-a aruncat violent și cu putere asupra mamei sale, provocându-i fracturi și multiple leziuni. "Răni și fracturi la nivelul feței și în alte părți ale corpului", cu un prognostic inițial de 30 de zile, a fost rezultatul dramatic al incidentului dat de medicii de la spitalul din Terracina.

Mamă româncă, bătută până la desfigurare de propriul fiul, în Italia

 

Dar acesta este doar ultimul episod dintr-un serial lung, nimic de-a face cu ceea ce ar trebui să fie o relație de dragoste între mamă și fiu. Hărțuirea gravă la care a fost supusă femeia a fost evidențiată și de faptul că locuința în care locuiau împreună avea un singur dormitor dublu ocupat exclusiv de fiul femeii, căruia, în schimb, îi era rezervată o saltea pe podeaua bucătăriei.

Investigațiile efectuate de către sediul poliției din Latina au reconstituit povestea maltratărilor în interiorul casei. În baza rezultatelor cercetărilor, GIP al Judecătoriei Latina, considerând că bărbatul prezintă un pericol social ridicat, accentuat de atitudini de violență și abuzuri deosebite, a dispus măsura preventivă a îndepărtării din locuința familiei și interdicția de a se apropia de mamă la o distanță de cel puțin 200 de metri de femeie, cu interdicția de a comunica cu aceasta prin orice mijloace.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel