Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia impune purtarea măștii pe STRADĂ între orele 18:00-6:00 și închiderea discotecilor
WhatsApp
Guvernul italian va impune de mâine noi măsuri restrictive: masca va deveni obligatorie de la orele 18:00 la 6:00, pe tot teritoriul național, inclusiv în aer liber acolo unde există riscul creării de aglomerație. De asemenea, guvernul a decis închiderea tuturor discotecilor din țară.  
Sursa foto: Facebook @Giuseppe Conte

Guvernul a decis să suspende activitățile tuturor discotecilor, sălilor de dans și „locurilor similare”, începând de luni, 17 august, în toată Italia.

Decizia va fi în vigoare cel puțin până pe 7 septembrie. La acest acord s-a ajuns în după-amiaza zilei de duminică, 16 august, și a fost luată de miniștrii Sănătății, Regiunilor și Dezvoltării Economice, Roberto Speranza, Francesco Boccia și Stefano Patuanelli, în videoconferința cu guvernatorii regionali în urma organizării unui summit urgent, după creșterea continuă a infecțiilor.

În text se clarifică faptul că nu sunt permise excepții regionale de la legislația națională. 

Purtarea măștilor în spații deschise, obligatorie

 

Guvernul a decis, de asemenea, o nouă restricție privind utilizarea măștii „de la 18 la 6”, pe întreg teritoriul național. Utilizarea măștilor este obligatorie și „în aer liber, în spațiile aparținând locurilor publice și spații deschise atât publicului, cât și în piețe, spații deschise, străzi) unde caracteristicile fizice facilitează formarea adunărilor ", conform documentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel