Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Florin s-a stins din viață, la 4 luni după ce medicii italieni i-au spus că e "apt de muncă"
WhatsApp
Autoritățile italiene au demarat o anchetă la un spital din Treviso, după ce un muncitor român în agricultură a murit în cursul zilei de duminică, 3 noiembrie 2019. 

În urmă cu patru luni, Florin Pogol a căzut la pământ în timp ce se afla la muncă pe un câmp și a fost dus la spital, dar a fost externat, la scurt timp, fiind declarat apt de muncă, scrie trevisotoday.it.

Medicii au spus că motivul pentru care a leșinat bărbatul de 50 de ani ar fi căldura excesivă din acea perioadă, complice fiind și vârsta bărbatului. Românul a fost externat, fiind declarat de medici apt de muncă din nou, iar acesta s-a întors pe câmp.

În urmă cu o săptămână, Florin s-a prezentat din nou la secția Urgențe din cadrul spitalului Ca’ Foncello Pronto Soccorso acuzând o stare gravă de slăbiciune. Muncitorul român a fost internat în spital, iar zi după zi starea sa de sănătate s-a agravat tot mai tare.

Duminică, inima lui nu a mai rezistat și a încetat să bată, Florin murind pe patul de spital.

Procuratura din Treviso a deschis o anchetă în acest caz, urmând ca trupul neînsuflețit să fie supus unei autopsii. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă medicii au făcut o greșeală acum patru luni, când l-au declarat pe Florin apt de muncă și dacă decesul său putea fi evitat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel