Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fals preot român, capturat cu electroșocuri și arestat de polițiști în sacristie
WhatsApp
Agenții Biroului Prevenire Generală și Salvare Publică au reținut un bărbat român de 27 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere calificată și împotrivire la un funcționar public. Românul a fost prins în sacristie, purtând cazacă și veșminte preoțești.

Răspunzând unei sesizări de furt în desfășurare într-o biserică din centrul orașului, polițiștii au depistat un bărbat îmbrăcat în robă și veșminte religioase, care scotocea în interiorul sacristiei, după ce deschisese și deteriorase ofranda și un mobilier, de unde sustrăsese banii dn cutia milei și potirul preotului.

Italia. Fals preot român, capturat cu electroșocuri și arestat de polițiști în sacristie

 

La vederea operatorilor, tânărul român i-a împiedicat pe aceștia să intre închizând brusc intrarea în sacristie, în care se baricadase. După mai multe somații neonorate de a deschide ușa, aceasta a fost descuiată, permițând blocarea bărbatului, care a renunțat doar după ce un ofițer a scos pistolul cu impulsuri electrice TASER.

Prin urmare, tânărul, care intrase și în posesia altor cinci mantii pe care le purta, a fost arestat și dus la închisoarea locală, la dispoziția Parchetului Tribunalului din Crotone.

Vezi și:

Italia. Româncă, arestată după ce s-a dezbrăcat în fața unui bătrân și i-a furat un ceas de 10.000 de euro

 

O româncă de 42 de ani a fost prinsă de poliție după ce a jefuit bătrâni prin mai multe tehnici. 

"Hoața prin îmbrățișări" din Perugia, care ar fi comis numeroase tâlhării între iunie și august 2022 asupra unor bărbați în vârstă, abordându-i cu avansuri sexuale, a ajuns la închisoare.

Polițiștii și carabinierii au pus în executare o ordonanță de arestare preventivă emisă de autoritățile din Perugia la cererea Parchetului condus de Raffele Cantone împotriva cetățeanului român cercetat pentru furt și spargere de locuințe.

Româncă arestată pentru furturi comise prin tehnica îmbrățișării

 

În urma investigațiilor, efectuate de echipa mobilă împreună cu anchetatorii carabinierilor, au fost identificate șase cazuri de furturi comise prin "tehnica îmbrățișării" sau altele similare, pentru bunuri furate în valoare de 20 de mii de euro.

Românca de 42 de ani îi aborda pe bărbații în vârstă cu avansuri sexuale și, după ce le distrăgea atenția, le lua bunurile, în principal coliere de aur cu pandantive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel