Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un şofer român de TIR, ucis de COVID-19 la numai 38 de ani. Primarul localităţii, omagiu pentru Daniel: "La revedere, uriaş bun!"
WhatsApp
Daniel Siriteanu, un şofer român de TIR stabilit în Italia, a murit de coronavirus la numai 38 de ani, în spitalul din Chieti, unde a fost internat în terapie intensivă. Bărbatul, de origine română, trăise 18 ani la Tollo (Chieti). Primarul localităţii şi-a exprimat condoleanţele, scrie tgmax.it.
sursa foto: tgmax.it

„O veste pe care nu am vrut să o dau niciodată, dar cu inima tristă și frântă cred că este corect să o comunic. Daniel ne-a lăsat în jurul orei 6.30 în această dimineață , un bărbat puternic, bun și generos , un cetățean model tollez, un soț iubitor și un muncitor impecabil”, sa spus primarul din Tollo (Chieti), Angelo Radica, exprimându-şi condoleanțele pentru moartea celui mai tânăr pozitiv de Covid-19 în Abruzzo

Daniel Siriteanu avea 38 de ani: a murit în spitalul din Chieti, unde a fost internat în terapie intensivăBărbatul, de origine română, trăise 18 ani la Tollo.

A lucrat ca transportator pentru o companie din Bisenti (Teramo), un oraș din zona roșie. Tânărul nu a avut alte patologii. S-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ douăzeci de zile și a ajuns în spital în stare critică. 

"Acest fapt rău - scrie primarul din Tollo - trebuie să ne împingă să respectăm strict normele naționale, regionale și municipale, să nu ieșim afară, cu excepția cazurilor prevăzute de decretele guvernului, să rămânem acasă, să respectăm distanțele de la mai puțin un metru și - continuă Radica - încă de sâmbătă este obigatoriu să purtăm măști când ieșim din casă".

„La revedere Daniel, uriaș bun!”, încheie primarul Radica, care invită concetățenii să aprindă o lumânare pentru Daniel, imediat ce se va întuneca în această seară.

În Abruzzo, de la începutul crizei, există 169 de victime, conform ultimului buletin publicat de regiune. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel