Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, despre dosarul 10 august: „Mi-aș dori să nu fi existat acea guvernare PSD-istă care să-i bată și să-i gazeze pe români”
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a vorbit, în această seară, despre redeschiderea anchetei în dosarul „10 august”.

Întrebat dacă numirea Giorgianei Hosu a fost o greșeală și dacă ar numi-o din nou, dacă ar putea da timpul înapoi, șeful statului a răspuns că „dacă aș putea să dau timpul înapoi mi-aș dori să nu existe acea guvernare PSD-istă care să-i bată și să-i gazeze pe români”.

„Dosarul a fost întors pentru cercetări mai aprofundate, ceea ce e un lucru bun. Acum o săptămână am spus că personal mi-aș dori să se cerceteze mai în detaliu. Persoana pe care ați menționat-o a decis retrimiterea dosarului, ceea ce mi se pare un lucru bun. Mai mult la această speță nu am ce să spun.

Citește și DIICOT redeschide ancheta în dosarul „10 august” în cazul şefilor Jandarmeriei

Dacă aș putea să dau timpul înapoi mi-aș dori să nu existe acea guvernare PSD-istă care să-i bată și să-i gazeze pe români. Important e să se facă lumină. Este destul de rău că durează atât de mult, dar important e ca adevărații vinovați să fie trași la răspundere. Am încredere în justiție și sunt convinși că cei responsabili vor fi trași la răspundere”, a declarat Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel