Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Interlopul român Lindon, "most wanted" de autorități, și-a anunțat predarea pe Facebook: "Mă duc să-mi fac check-in, să vadă toată Poliția Română" - VIDEO
WhatsApp
Ştefan Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, care se afla pe lista celor cautati de Poliţia Româna, a decis să se predea autorităţilor. Mai mult el și-a anunțat predarea într-un LIVE pe Facebook: "Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea!". 

Ştefan Duduianu, zis Lindon, a fost preluat de poliţişti de la aeroport şi va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce acesta s-a predat autorităţilor din Marea Britanie, au declarat, joi, surse judiciare.

El era dat în urmărire internaţională, după ce a fugit din ţară în urma unei condamnări pentru şantaj şi tâlhărie, fiind acuzat că a cerut sume de bani de la manelişti.

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineaţă a fost preluat dintr-un aeroport", a informat Biroul de presă al DGPMB.

Ştefan Duduianu a postat, pe o reţea socială, un clip video de pe aeroportul din Birmingham unde şi-a anunţat intenţia de a se preda.

Treisprezece membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Astfel, au fost trimişi în judecată Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan.

Acuzaţiile aduse acestora sunt de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel