Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Inculpată în dosarul Colectiv, găsită moartă (surse)
WhatsApp
Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv ar fi fost găsită moartă, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS.
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.

Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată în casă în cursul zilei de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Daniela Niță avea 44 de ani.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Daniela Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, pe soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimiși în judecată în dosarul Colectiv.

În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel