Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini revoltătoare. Români, VIOLENȚI cu echipajul de pe ambulanță pentru că sirena le-a speriat copiii - VIDEO
WhatsApp
Imagini revoltătoare surprinse pe pârtia Kalinderu din Bușteni. O ambulanţă chemată în ajutorul unui copil accidentat a fost atacată cu bulgări şi stropită cu alcool de mai mulţi turişti recalcitranţi, nemulțumiți că sirena le-a speriat copiii. 

Mai mulți turiști au blocat intervenția unei ambulanțe pe pârtia Kalinderu, din Bușteni. Revoltat din cale afară, unul dintre turiști a aruncat cu vin fiert pe geamul ambulanței.

"Avem si noi copii mici si ne sperie copiii, e normal. De ce să ne dam la o parte?", a reproșat un turist.

Mai mult, turiștii furioși au bruscat un angajat al Salvamontului, care a încercat să calmeze spiritele.

VIDEO

 

"Cam cât lipsit de cel mai mic, elementar, bun simț, puteam să fim? Zilele trecute, vă spuneam despre degradarea societății, despre lipsa educației și a bunului simț, despre lipsa de atitudine în fața abjecțiilor semenilor noștri. Nu trece o zi fără să vedem astfel de situații. Un echipaj al ambulanței nu este lăsat să ajungă la o urgență de către niște turiști guralivi și violenți, pe motiv că...ambulanța le sperie copiii. Nu știu dacă or fi din leatul celor cărora "ambulanța le răpește copiii pentru organe", dar un lucru este cert, nu mai avem nici măcar urme de educație.

Ce să mai vorbești de respect, de empatie...Mai mult, unul dintre cei mai vocali dintre ei, aruncă cu vin fiert pe ambulanță. Atât de josnici am ajuns. Niște primate cu pretenții de oameni. Un salvamontist care încerca să le explice "turiștilor" că ambulanța are nevoie de acces pe pârtie la o urgență, este la un pas să fie și el luat la bătaie. Într-un final, scandalagii au fost sancționați cu amenzi de jandarmi", este mesajul postat pe pagina de Facebook Polițiștii au umor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel