Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hoții au spart mănăstirea "Dintr-un Lemn", una din cele mai vizitate din România. Au plecat cu tot ce au găsit în cutia milei 
WhatsApp
Hoții au spart cutia milei de la "Mănăstirea dintr-un Lemn" din Vâlcea. 
Mănăstirea Cocoș (Tulcea)

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru identificarea autorilor unui furt petrecut în urmă cu o zi la Mănăstirea Dintr-un Lemn, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Din informaţiile de până acum, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta lăcaşului de cult în timp ce maicile se aflau la slujba de seară şi ar fi plecat cu banii strânşi în cutia milei.

"La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, IPJ. Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,00, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui lăcaş de cult din comuna Frânceşti, de unde ar fi sustras o sumă de bani. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Băbeni fiind deschis un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul creat urmează a fi stabilit", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea identificării presupuşilor autori ai faptei.

Situată la aproximativ 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, Mănăstirea Dintr-un Lemn este unul dintre cele mai cunoscute şi vizitate aşezăminte monahale din Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel