Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, miercuri, 17 octombrie, 2018
WhatsApp
Horoscop. Scorpionii țin  mult la independenţa lor, ca atare azi dau randament numai dacă sunt lăsați să facă totul pe cont propriu. Peștii ar fi bine să nu se  cramponeze de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorde atâta atenţie detaliilor.

Horoscop, 17 octombrie 2018, BALANȚĂ

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te ca atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din tine.

Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu ca şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor.

Chiar dacă ai în agendă mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, ca şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire.

Horoscop, 17 octombrie 2018, SCORPION

,Te descurci de minune în acele situaţii în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii.

Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Horoscop 17 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente.

E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan.

Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

Horoscop, 17 octombrie 2018, CAPRICORN

Mai prudent şi poate şi mai temător din fire, priveşti cu nesiguranţă spre zilele care vin, de parcă ai presimţi că urmează evenimente pe care nu ştii cum le vei gestiona. Lasă orice frică deoparte şi porneşte cu capul sus, cu planuri măreţe, cu mai multă încredere în capacitatea ta de a face faţă provocărilor.

Ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi, ca atare nu trebuie să spui că nu poţi, că nu ştii, că nu meriţi. Ba da, toate sunt posibile dacă îl iei pe da în braţe şi crezi cu tărie în calităţile tale de a reuşi orice ţi-ai propune!

Horoscop, 17 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie.

Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop, 17 octombrie 2018, PEȘTI

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan.

Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism.

Eşti pe drumul cel bun spre reuşita finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel