Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grupare de recuperatori și șantajiști, destructurată la Milano
WhatsApp
O grupare care șantaja oameni de afaceri a fost prinsă la Milano. Recuperatorii, care faca parte din oamenii de securitate ale cluburilor erau angajați de către cămătari pentru a șantaja și amenința cu violențe oameni de afaceri. 

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, omul de afaceri a contractat o datorie pe care nu a putut să o onoreze din cauza dobânzilor uriașe aplicate de la o zi la alta. Așa că, de ceva timp, el a fost amenințat și persecutat de un boxer în vârstă de 39 de ani, cu o constituție impunătoare, legat de lumea securității în cluburile milaneze și din Costa Smeralda, deosebit de violent și care, pentru aceste particularități, era angajat deseori pentru a intimida debitorul și a obține colectarea banilor.

Evenimentele au avut loc inițial la Milano și ulterior la Olbia și Costa Smeralda, unde antreprenorul s-a refugiat pentru a scăpa de creditori.,După cereri repetate de extorcare și amenințări repetate, victimele au cerut ajutorul poliției.

Urmând instrucțiunile anchetatorilor, antreprenorul, după ce a reușit să strângă o parte din sumă, a convenit asupra unei întâlniri cu liderul grupării.

La întâlnirea care a avut loc într-o localitate din Costa Smeralda, victima s-a prezentat cu o parte din banii solicitați, în timp ce agenții Comisariatului Olbia monitorizau și înregistrau din apropiere.

După o atentă activitate de observare care a durat câteva ore, agenții au constatat și documentat faptele referitoare la extorcarea împotriva omului de afaceri și au arestat persoana responsabilă, precum și alți doi bărbați care l-au însoțit și au acționat ca gărzi de corp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel