Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali: "I-aș fi dat șpagă 20 milioane euro pe loc lui Băsescu ca să-mi dea grațiere!"
WhatsApp
Gigi Becali spune că nu l-a iertat nici acum pe Traian Băsescu pentru că a intrat la pușcărie în timpul mandatului său de președinte al țării. Acesta susține că ar fi fost în stare să-i dea șpagă ca să-i semneze decretul de grațiere. 
Gigi Becali, declarații usturătoare după înfrângerea din Georgia: Nu avem valoare, o să ies din fotbal

"Când îmi făceam geanta să merg la pușcărie, mi-am luat fetele în brațe. Mi s-a zis să nu vorbesc de Băsescu nimic că îmi dă grațiere. Eu n-am vorbit nimic că-mi dă grațiere. Vă dați seama ce vrăjitor? S-a dus mama să facă cererea de grațiere, că au chemat-o. Vezi dacă ai batjocorit lumea, te batjocorește Dumnezeu și pe tine. 

El nu e Băsescu, el e Petrov, deci nu i-au luat privilegiile. Păi să-mi zici mie Petrov... Eu sunt Becali, ma! Mai bine îmi tăiam capul decât să-mi zici Petrov. Voi n-ați sesizat un lucru din ce a spus Băsescu: el a spus că a scris numai adevărul acolo pentru Securitate. Dacă știam eu că nu-mi dădea grațierea, îl distrugeam. Îi era frică să nu dau interviuri din pușcărie. M-a ținut în pușcărie să nu fiu prezent la majoratul fetelor," a spus Gigi Becali la România TV.

Becali: Îi dădeam șpagă numai să mă grațieze

 

Întrebat cum de a ajuns să spună toate aceste lucruri despre Traian Băsescu deși a petrecut cu el la Golden Blitz, după victoria Stelei, Becali spune că Traian Băsescu este altă persoană când stai la masă cu el. 

"El, când stai cu el... zici că ești prieten cu el de 100 de ani. Zici ca e frate. Pe urmă, uită. Când stai cu el e dulceață. Acum când îl văd mi-e milă de el. 

Băsescu n-a făcut niciodată nimic. A băut whiskey, a făcut caterinca și glume și dans. Dacă te cheamă 'Petrov' nu poți să faci lucruri. Toți anii de pușcărie mi i-a dat el. Din ordinul lui. Eu rădeam de el și-l făceam moș cocoșat când era în campanie, de-asta m-a băgat la pușcărie. 

I-am scris și scrisoare să-mi dea grațiere. Am luat și avion privat să mă duc la înmormântarea mamei lui. I-am scris acolo să-mi dea grațiere în amintirea noastră. De toate i-am scris. De ce nu mi-ai dat mă grațiere? Te iertam de toate... Te luam în brațe și ziceam 'Petrov e fratele meu!'. I-aș fi dat și spagă, 3 milioane, 5 milioane de euro ca să mă scoată din pușcărie, că aveam și eu oameni afară. 20 de milioane de euro pe loc plăteam ca să-mi dea grațierea. Acum, Băsescu să mă ierte și el. Mâine mă duc la preot, mă spovedesc că am vorbit urât. Tot îi zic la preot: am zis de Băsescu, am zis așa și-așa.  Așa, nu am nimic cu el, l-am iertat, gata: eu dacă mă văd mâine cu Băsescu îl iau în brațe. Acum dacă îl văd așa-i zic: 'băi, fraiere palatul ți-l dădeam dacă îmi dădeai grațiere!" a mai spus Gigi Becali la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel