Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali a primit replica de la patronul lui Sepsi OSK, după atacul la Viktor Orban: "Inima vrea..."
WhatsApp
Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a răspuns după atacul lui Gigi Becali, care a spus recent că va băga milioane de euro în FCSB dacă echipa finanțată de guvernul de la Budapesta va începe să emită pretenții la titlu. 

Laszlo Dioszegi spune că o finanțare din partea guvernului de la Budapesta ar fi însemnat ca echipa din Sfântu Gheorghe să aibă un buget care să-i permită să se bată la titlu în România, nu doar 6 milioane de euro, așa cum este în prezent. Patronul echipei din Sfântu Gheorghe precizează de asemenea că victoriile din cupele europene ale echipei Sepsi aduce puncte importante pentru România în clasamentul european al coeficienților. 

“Am auzit ceea ce a spus Gigi Becali, noi nu dispunem de un buget cu care putem aspira la titlu, dar nu spun că inima nu ar vrea. Suntem conștienți că Sepsi încă nu e o echipă care se poate bate la titlu. Suntem cu picioarele pe pământ și vrem întâi în play-off.

Cred că discursul domnului Becali nouă nu ne-a făcut rău, pentru că suporterii altor echipe au venit în favoarea noastră și au zis că ne susțin, pentru că știu foarte bine că noi nu ne ocupăm decât de fotbal. Deja am ajuns o echipă mijlocie, însă nu dispunem de bani, sume uriașe, eu așa consider. Poate e și puțin inflamată situația cu vizita domnului premier Viktor Orban, care a venit pus și simplu la Tușnad, vine în fiecare an și e un lucru normal. Noi nu am negat niciodată că stadionul din Sf. Gheorghe și baza din Miercurea Ciuc sunt construite exclusiv din banii din Ungaria. Noi dacă eram sponsorizați de guvernul maghiar, nu aveam 6 milioane buget, aveam poate 60 de milioane de euro.

Deci pentru un guvern să sponsorizeze o echipă, deja cine se gândește la așa ceva… Vă dați seama că dacă erau alte scopuri cum se insinuează, primeam 50 de milioane de euro și câștigam campionatul la pas. Noi avem 5 sau 6 sponsori din Ungaria care nu ne vor da dublu sau triplu, avem un buget de mijlocul clasamentului din România, dar cu seriozitate și alegerea jucătorilor putem face treabă. Noi am adus jucători nedoriți de alte cluburi și la noi dau randament.

Noi am adus 3 puncte coeficient pentru România, pentru Ungaria nu am adus nici jumătate de punct. Toate punctele intră în contul României, noi jucăm pentru România și ar fi frumos ca lumea să înțeleagă acest lucru, sportul trebuie să unească, nu să dezbine”, a spus Laszlo Dioszegi conform Sport Total

Ce a spus Gigi Becali despre Viktor Orban și Sepsi OSK

 

Gigi Becali a reacționat la câteva zile după vizita premierului Viktor Orban în România. Orban a vizitat stadionul din Sfântu Gheorghe, acolo unde a fost aclamat la scenă deschisă de maghiarii prezenți în tribune. 

"Eu vreau acum să mă bat cu guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag și să vedem care-i mai tare: guvernul ungar sau eu? Hai să vedem, îi invit la luptă: Sepsi OSK cu Victor Orban și eu cu FCSB. Hai să vedem care e mai puternic. Îi arunc mănușa lui Viktor Orban, rusul, Viktor Orban-Putin. (...)

Sepsi OSK, nu îi vom lăsa. Îi vom ţine tot timpul la ghilotină, la respect acolo. Eu, cel puţin. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. Tot ce este de neam cu Sepsi OSK îi vom spulbera. La fotbal, nu la altele. Nu e discriminare asta, nu? Nu mai dau bani la fotbal. Decât dacă ridică Sepsi OSK capul. Altfel nu dau. Dacă văd că ridică Sepsi OSK capul, pe cuvânt, bag bani. Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a spus Gigi Becali. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel