Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali a chemat un jucător la antrenamente în ziua în care și-a înmormântat tatăl: "L-a înmormântat, la revedere" 
WhatsApp
Gigi Becali l-a chemat pe Adrian Șut la antrenament chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl. 

Becali a șocat pe toată lumea cu mesajul pe care l-a avut la adresa lui Adrian Șut, cel care a ajuns om de bază la FCSB. Întrebat dacă se va putea baza pe el la următorul meci, Becali a spus că da, pentru că l-a chemat deja pe Șut la echipă și nu acceptă ca jucătorul lui să stea prea mult departe de echipă, indiferent de motiv.

Declarația lui Becali este cu atât mai bizară cu cât în ultimii ani vorbește mai mult despre credință, religie și Dumnezeu decât despre orice altceva. Omul său de încredere, Meme Stoica, este deja cu Șut și îl ține pe Becali la curent cu toate informațiile. Șut și-ar fi dorit să vină vineri la București, însă Gigi Becali nu i-a dat voie și a spus că nu este de acord cu acest lucru. 

Iată mesajul transmis de Gigi Becali la Fanatik: 

„MM e acolo și a zis că Șut vine vineri (n.r. - înapoi la echipă), că joi îl înmormântează pe tatăl lui. Dumnezeu să-l ierte, dar … Șut zice că vrea să vină vineri la București, că au nu știu ce datină. I-am transmis lui MM: 'Nu accept asta'. Ce datină?

Datinile sunt alea din cărțile sfinte. Și mie mi-a murit tatăl, l-am, îngropat, la revedere. A doua zi continuă viața. I-am zis lui Șut să se întoarcă joi, iar vineri să fie la antrenament”, a spus Becali.

Gigi Becali și FCSB

 

Gigi Becali mai are și alte obiceiuri ciudate atunci când vine vorba despre subalternii lui. De exemplu, nu le permite să se dea cu parfum. 

Din punct de vedere sportiv, FCSB traversează o perioadă foarte bună, cu o urcare accelerată în clasamentul Ligii 1, pe locul 5, la egalitate cu CFR Cluj care se află pe locul 3. În Europa League totul este la fel de roz, FCSB reușind să câștige ambele partide pe care le-a jucat până acum: pe teren propriu contra celor de la RFS și în deplasare, meciul foarte important câștigat contra celor de la PAOK Salonic. Joi FCSB o va întâlni pe Rangers, tot în deplasare, iar duminică va juca împotriva Rapidului. 

Sunt meciuri grele ale FCSB-ului și din acest motiv Becali nu l-ar vrea pe Șut să absenteze prea mult de la echipă. Totuși, mesajul său a revoltat opinia publică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel