Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Moroșan, românul care a ucis doi muncitori în apartamentul său din Onești, condamnat la închisoare. Două milioane de euro daune
WhatsApp
30 de ani de închisoare pentru Gherghe Moroșan, criminalul de la Onești și 12 ani pentru soția lui. Totodată înstanța a stabilit daune morale de 2.000.000 euro pentru familiile victimelor. Bărbatul este acuzat că a sechestrat și apoi ucis doi muncitori care efectuau lucrări în locuința sa.
Gheorghe Moroșan

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, ăn martie anul trecut, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Gheorghe Moroșan, românul care a ucis doi muncitori în apartamentul său din Onești, condamnat la închisoare

 

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El avea multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

În timp ce se află pe patul de spital, Gheorghe Moroșanu a spus că toată viața o să-l urmărească umbra celor doi muncitori pe care i-a ucis. Moroșan susține, de asemenea, că scopul său nu a fost să îi omoare pe cei doi, ci să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situația în care se afla apartamentul său.

Criminalul din Onești, condamnat și în Italia

 

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care a sechestrat și apoi a omorât doi electricieni într-un apartament din municipiul Onești, a avut mai multe condamnări în trecut. Prima datează din 1987, când a primit trei ani de închisoare pentru furt calificat.

Pentru aceeași infracțiune a primit un an și șase luni în anul 1991. De asemenea, în anul 2003, el ar fi suferit o condamnare pentru vătămare corporală gravă. Pe când se află în Italia, în anul 2010, a fost sancționat pentru conducere sub influență alcoolului.

Gheorghe Moroșan, autorul celor două crime șocante de la Onești, locuiește în Bogdănesti, județul Bacău. Gheorghe Moroșan era supărat că a pierdut apartamentul în instanța și a ales să se răzbune pe cei doi muncitori care erau angajați de actualii proprietari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel